PROEFLES (eenmalig!) BIJ ANGELOGYM KOST € 8,00

 

Angelogym is in de jaren ’90 als hobby begonnen en inmiddels uitgegroed tot een grote club. De oprichter van de club is Angelo Meola. De eerste jaren vochten we onder de naam "Kickboxing Feelgood", naar de naam van de sportschool in Duitsland waar we destijds – en nu nog steeds - les gaven.

Angelogym was o.a. de organisator van het grote jaarlijkse Rings kickboks en mma-gala in Enschede. Het evenement was uitgegroeid tot een internationaal gala onder de naam Blood, Sweat and Tears! Tegenwoordig maken ze naam met evenementen als BLACK & SILVER FIGHTNIGHT: https://www.facebook.com/BlackSilverFightnight (Meppen D). En zijn ze de officiële partner van de Kombatleague. Een grote internationale bond.
Angelogym werkt ook mee aan projecten voor gemeente Enschede. Denk hierbij aan (kickboksen, zelfverdediging en MMA) lessen op scholen voor moeilijk lerende kinderen. Verder worden er bedrijfstrainingen en seminars gehouden op het gebied van Kickboksen, MMA, grappling en weerbaarheid.

Onze club heeft meerdere leraren:

Angelo Meola verantwoordelijk voor het staande werk van de wedstrijdvechters.
Thanit Im-on geeft les aan de beginners en doet zaktrainingen.
David Koopman geeft les in zowel zak als technieken trainingen.
De locatie waar de lessen worden gegeven is op 5 minuten fietsen van het station in Enschede, aan de JJ van Deinselaan 30b. Daarnaast verzorgen wij lessen in Duitsland, net over de grens bij Enschede in het stadje Gronau (Feel Good).

dojo angelogymOnze sportschool in Enschede is uitgerust met een prachtige Dojo met 25trapzakken, een mooie complete fitnesszaal en een dans/yogazaal. . We hebben een grote groep wedstrijdvechters die met enige regelmaat in binnen- en buitenland aan de bak moeten.
Angelogym is niet alleen op de wedstrijdsporter maar ook op recreanten gericht. Hiervoor hebben we speciale lessen, waarin niet gespard wordt. Deze lessen zijn voornamelijk gericht op uithoudingsvermogen en techniek. Kans op blessures loopt men hier in principe niet.

We nodigen iedereen een keertje uit om een proefles bij ons mee te komen doen. De goede sfeer en het eigentijdse karakter heeft al veel mensen overgehaald om zich bij ons in te schrijven.
Tot binnenkort,

Team Angelogym